Vopsitorie auto cu cabina profesionala

Operatiunea de vopsitorie auto presupune doua etape: pregatirea autovehiculului pentru vopsire si vopsirea propriu-zisa. Etapa de pregatire este foarte importanta, aceasta facand diferenta de multe ori intre o vopsitorie auto profesionala si o lucrare de slaba calitate, facuta de alt vopsitor sau mecanic auto. Operatiunea de vopsitorie auto este, in principiu, o operatiune de service rapid, care se executa in 2-3 zile, de aceea nu presupune imobilizarea masinii in service pentru perioade mari.

In scopul protejarii caroseriei si al elementelor care nu sunt vopsite, tehnica folosita de CRONOS NICO SERVICE este izolarea autovehiculului, integral, in timpul efectuarii vopsirii, indiferent de numarul elementelor vopsite.

De asemenea, deoarece punem pret pe calitatea serviciilor prestate, pregatim si finisam suprafetele cu mare atentie, prin slefuire si chituire, grunduire, vopsire intermediara, pentru etapa pregatitoare si lacuire si uscare cu filtrarea aerului pentru etapa finala.

In cadrul service-ului nostru, putem realiza si lucrari de vopsitorie auto la comanda, cu elemente grafice sau scheme de culori personalizate, la alegerea clientilor. Personalul nostru va sta la dispozitie cu sfaturi calificate privind orice aspect al acestei operatiuni.


Economisiti timp si bani

Faceti o programare rapida sau obtineti o cotatie de pret.

Faceti o programare

Vezi toate ofertele

Ai 10% discount din pretul manoperei!

Descarca fluturasul si programeaza-te acum

Programare service