Cronos Nico, un service auto profesional creat pentru ca tu sa conduci in siguranta!

Inovatie si profesionalism pe piata de service-uri auto de mai bine de 12 ani

Datorita evolutiei pietei auto in Romania, s-a creat nevoia tot mai acerba de suport in serviciile de natura tehnica. Cronos Nico Service ofera clientilor un pachet variat de servicii standardizate de reparatii si intretinere auto (mecanica auto, tinichigerie auto, vopsitorie auto, diagnoza multimarca), si, in plus, vine cu o solutie unica pentru a maximiza satisfactia clientilor si a reduce considerabil timpul de lucru necesar activitatilor de service auto.

Solutia o reprezinta oferirea, in cazul imobilizarii pentru o perioada mai mare de 3 zile a masinii in service-ul nostru auto, a unei masini de schimb, din aceeasi clasa, in mod gratuit si beneficiind de preluare si predare de la adresa clientului. Astfel puteti sa va continuati activitatea fara a fi nevoiti sa apelati la alte mijloace de transport, pana in momentul iesirii autoturismului din service

Cronos Nico dispune de personal bine calificat, iar fiecare tehnician si mecanic auto este in permanenta instruit conform noilor tendinte ale pietei auto. De asemenea, dispunem de utilaje moderne, capabile sa realizeze operatiuni standard in timp mai scurt decat cu dotarile altor unitati de service.

Investim constant in echipamente si solutii

Dorinta noastra de a acoperi o gama cat mai larga de servicii pe piata de profil a reprezentat un motor in permanenta dezvoltare a unitatii de service auto, consolidand relatia de parteneriat cu clientii nostri inca din 2017, odata cu introducerea serviciului de decontare directa cu aproape orice asigurator auto ce opereaza pe piata din Romania, micsorand efectiv efortul clientilor finali de a investi resurse de timp si bani in dosare de dauna in caz de avarii. Tot in acelasi an, Cronos Nico Service devine partener in cadrului celei mai extinse retele nationale de service-uri auto si suport pentru soferi, Auto Check Center, avand unul din cele mai extinse pachete de servicii oferite in cadrul retelei.

Iar, incepand cu 2018, am devenit reparator autorizat pentru marca de autoturisme Fiat si gama de vehicule comerciale Fiat Professional. In urma unei investitii de peste 60.000 euro in echipamente de service specialitate Fiat, de acum clientii nostri vor putea beneficia de operatiuni de service auto in garantie si post-garantie pentru toate modelele Fiat.