Diagnoza auto multimarca

Pentru verificarea starii tehnice a masinii sau pentru a determina cauza unei defectiuni mecanice sau electrice, CRONOS service Ploiesti utilizeaza software specializat de diagnoza, in scopul realizarii profilului tehnic al autovehiculului si determinarii necesarului pentru reparatii.

Incepand cu 2018, Cronos Nico este service autorizat pentru marcile Fiat si gama Fiat Professional, putand realiza diagnoza auto specializata Fiat, pentru orice model din gama de autoturisme si autoutilitare a producatorului italian. Pentru mai multe detalii, accesati pagina noastra dedicata Fiat aici.

Ce echipamente se folosesc?

Folosim un echipament tester auto multimarca profesional DELPHI, conectat wireless prin interfata speciala a autovehiculului dotat cu sistem de diagnosticare (OBD), indiferent de marca acestuia, de anul de fabricatie sau de conector (mufa). Pentru diagnoza auto Fiat, folosim o interfata de tester auto wireless wTech1, compatibila cu modele produse pana in 2015, precum si o interfata wTech2, pentru toate modelele Fiat cu fabricatie dupa 2015.

Cum functioneaza?

Cu ajutorul acestui tester, se pot realiza diverse citiri de module sau verificari coduri pentru diverse erori aparute in bordul masinii. Aceste informatii sunt stocate in computerul de bord al autovehiculului. Astfel, folosind diagnoza realizata, se poate executa orice operatiune de service rapid si fara batai de cap, evitand astfel costuri ascunse ca in cazul in care vehiculul se repara la un service sau mecanic auto obisnuit. Dupa detectare, defectiunile constatate pot fi remediate cadrul unitatii noastre de service auto, iar in urma remedierii, la verificare, senzorii vor arata functionarea normala a parametrilor si sistemelor autovehiculului.

Serviciile de diagnosticare electronica cuprind accesarea si diagnosticarea tuturor sistemelor autovehiculului care permit comunicarea cu interfata, in functie de fiecare model in parte. Tariful perceput de CRONOS NICO SERVICE pentru diagnosticare variaza in functie de complexitatea operatiilor.


Operatiunile de diagnoza auto fac parte din cadrul serviciilor de service auto rapid, si nu necesita programare. Pentru programare in vederea altor servicii, ne puteti contacta la tel: 0745 771 012 sau puteti face o programare online.

Vezi toate ofertele

Ai 10% discount din pretul manoperei!

Descarca fluturasul si programeaza-te acum

Programare service